Primavara medicala ne-a adus impreuna! Am initiat aceasta miscare din dorinta de a coaliza o mare parte din lumea medicala cu scopul de a lupta pentru obiectivele si drepturile noastre, ale celor care servim cu devotament si neconditionat, PACIENTUL si SISTEMUL MEDICAL. 

Miscarea a luat nastere avand la baza 3 formatiuni: doua sindicate, Federatia Hipocrat si Sindicatul Promedica, si un ONG - Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical. Am dovedit atunci ca suntem capabili sa luptam impreuna si suntem gata oricand sa ne regrupam pentru a ne cere drepturile si pentru a cere drepturile PACIENTILOR. 

Federaţia Sindicală Hipocrat şi Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical , apel către Ministerul Sănătăţii

Federaţia Sindicală Hipocrat şi Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical fac un apel către Ministerul Sănătăţii, în contextul discuţiilor pe tema politicii de preţ a medicamentelor. Federaţia Sindicală Hipocrat şi Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical solicită ministrului Sănătăţii, dl. Florian Bodog, să decidă cu celeritate care sunt cele mai potrivite măsuri pentru ca pacienţii să nu aibă de suferit.

Continuarea, AICI.

Federaţia Sindicală Hipocrat şi Alianţa Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical , apel către Ministerul Sănătăţii

Federatia Sindicala Hipocrat a participat la o intalnire cu reprezentanti ai Ministerul Sanatatii. Discutiile au vizat implementarea dispozitiilor OUG 20/2016, articolul 32, aliniatul 6, care nu poate fi efectuata fara modificarea si completarea Ordinul Ministerului Sanatatii Nr. 870 din 1 iulie 2004 pentru aprobarea Regulamentului privind timpul de munca, organizarea si efectuarea garzilor in unitatile publice din sectorul sanitar, solicitata de Federatia Sindicala Hipocrat, impreuna cu Sindicatul Promedica, Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical si Camera Federativa a Sindicatelor Medicilor din Romania, prin miscarea cunoscuta sub numele de „Primavara Medicala”.

Continuarea, AICI.