Mentinerea unui dialog continuu cu autoritatile in vederea atingerii obiectivelor Federatiei, cu scopul de a proteja drepturile membrilor si a asigura cele mai bune conditii de lucru in sistemul medical romanesc, intr-un mediu creat in jurul pacientului si nevoilor sale.

Ne dorim sa fim cunoscuti ca o voce reprezentativa a cadrelor medicale din Romania, care se lupta cu profesionalism pentru perfectionarea sistemului medical, respectand nevoile reale ale pacientilor si ale personalului medical, precum si etica profesionala.

Punem accent pe profesionalism, etica, integritate si ne luptam din rasputeri sa atingem obiectivele propuse, fara a ne abate de la aceste valori. Respectam opiniile tuturor membrilor si incercam sa le includem pe toate in strategiile Federatiei, pentru a demonstra unitatea si devotamentul fata de toti membrii sai, precum si increderea acordata ideilor argumentate.

Ion Cotojman

Ion Cotojman

Presedinte
Silvia Spiridon

Silvia Spiridon

Presedinte Executiv
Eleodor Carstoiu

Eleodor Carstoiu

Vicepresedinte
Lorica Horobet

Lorica Horobet

Vicepresedinte
Corina Ionascu

Corina Ionascu

Secretar General

Cine suntem

FEDERATIA HIPOCRAT este o organizatie sindicala federativa din ramura sanitara constituita prin asocierea libera a sindicatelor constituite la nivelul unitatilor sanitare, publice si private din Romania, a uniunilor sindicale, a altor asociatii profesionale, precum si a altor structuri de tip sindical, care recunosc fara rezerve statutul federatiei, accepta cotizatia si modul ei de colectare stabilite in mod statutar, nu mai sunt afiliate in alta structura federativa, pastrandu-si in acelasi timp independenta in stabilirea programelor proprii si a mijloacelor de indeplinire a acestora.


Parteneri Galerie video