Greva si miscari de protest

Greva si miscari de protest

Actiune in strada

Atunci cand negocierile se termina fara succes, nu am ezitat NICIODATA sa ne aratam nemultumirea in strada. Vom face asta de cate ori situatia o va cere!

Negocieri

Negocieri

mijloace specifice de actiune

Mijloace specifice sunt: sesizarea, petitia, protestul scris; negociere , concilierea, medierea, arbitrajul; intrunirea, mitingul, marsul, demonstratia, pichetul de protest.

Afiliati strategic

Afiliati strategic

CNS "Cartel Alfa"

CNS "Cartel ALFA" consacra actiunea sa studiului, promovarii, reprezentarii si apararii intereselor materiale si morale ale lucratorilor.

Intalniri periodice

Intalniri periodice

zonale

Pastram o relatia apropiata cu toti partenerii si membri nostri, asa ca incercam sa ne vedem frecvent. Comunicarea este esentiala!

FEDERATIA HIPOCRAT este o organizatie sindicala federativa din ramura sanitara constituita prin asocierea libera a sindicatelor constituite la nivelul unitatilor sanitare, publice si private din Romania, a uniunilor sindicale, a altor asociatii profesionale, precum si a altor structuri de tip sindical,

Onestitate 100%
Argumente puternice 100%

care recunosc fara rezerve statutul federatiei, accepta cotizatia si modul ei de colectare stabilite in mod statutar, nu mai sunt afiliate in alta structura federativa, pastrandu-si in acelasi timp independenta in stabilirea programelor proprii si a mijloacelor de indeplinire a acestora.

0+

Membri

Alaturi de tine

in orice moment, pe probleme de grup sau individuale

Mesajul tau, la factorii de decizie

argumentele noastre sunt cele care fac diferenta, asa ca avem grija sa le facem cunoscute

Informatie in timp real

participam activ si proactiv, informam eficient si continuu